Mustafa Önsay; "Kütahya AK Parti'den ibaret bir şehir"

Türkiye yüzyılı içinde Kütahya yüzyılı için bir yetki, bir güven istediklerini belirten Önsay, "Biz 5 arkadaşımız ve teşkilâtımızla sıkılmadık el, girilmedik kapı bırakmayacağız. İnşallah 5 arkadaşımızı da meclise göndereceğiz. Buna çok gerçekçi bakmayanlar olduğunu biliyorum. Nasıl ki 5-0, 6-0 gibi sonuçlara Kütahya'nın desteği ile ulaştıysak yine Kütahya'nın AK Parti'den ibaret bir şehir olduğunu göreceğiz ve yaşayacağız. Çok daha iyi bir Kütahya için hep beraber çalışacağız." diye konuştu.

Önsay’ın açıklamalarının ardından adaylar kendilerini tanıtan kısa konuşma yaptılar.

Adil Biçer: “Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli seçimlerine sayılı günler kala, tüm Türkiye’de olduğu gibi Kütahya’da da listeler belirlendi. Seçmenimizin karşısına genç ve dinamik bir liste ile çıkıyoruz.”

İsmail Çağlar Bayırcı: “Aldığım görevi layıkıyla yapmak benim en büyük sorumluluğum ve vebalim. Çünkü bizler inanan insanlarız. Bu dünyanın öbür tarafı da var. Biz bu dünyada yaptığımız ve yapmadığımız her şeyin hesabını rabbimizin huzurunda vereceğiz.”

Mehmet Demir: “İnanıyorum ki, Kütahya daha önce yaptığı gibi bu sefer Türkiye’nin Yüzyılı’nı gerçekleştirecek olan AK Parti kadrolarına tam desteği verecektir. Bir olacağız, diri olacağız. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır.”

Esra Özbek Balcı: “Kütahyamız için hep birlikte çalışarak, omuz omuza ve gayretle Türkiye Yüzyılını birlikte inşa edeceğiz. Şimdi hep beraber yılmadan, yorulmadan tüm gayretimizle 14 Mayıs’ta tarih yazma zamanıdır.”

Altuğ Atalay: “Bu seçimler sadece şahsi ikballer için değil, ülkemizin, milli değerlerimizin, maneviyatımızın bütünlüğü için çok önemli. Bunun için hiç durmadan gece gündüz çalışacağız. İnşallah en iyi sonucu alıp, ülkemize ve memleketimize daha iyi hizmetin gayreti içinde olacağız”